24.8.09

AURALIFE...HARUMAN UNTUK MENGATASI RASA MABUK LAUT

Minyak Wangi Aura Untuk Lelaki
• Melambangkan kehebatan lelaki
• Membuka keinginan seks serta keintiman suami isteri * memberi ketenangan zahir batin
• Memberi keyakinan diri serta senang didampingi * megawal kemarahan serta menstabilkan
Dan berkomunikasi hormon.
• Membantu merubah sikapkeperibadian serta mengatasi * mencergaskan minda dan iq sertamengatasi
• Sikap panas baran tekanan perasaan
• Memberi kesegaran berfikir serta menguatkan * mudah mendapat idea serta pintar dan bijak
Daya ingatan.
• Memberi kesegaran akibat keletihan dan * menambahkan ketenangan serta merehatkan
Kelesuan. Fikiran
• Memulihkan tenaga semulajadi. * mengatasi tekanan perasaan
• Mendinding diri dari gangguan (makluk halus) * mendinding diri dari gangguan makluk halus

Minyak Wangi Aura Untuk Perempuan

Melambangkan kecantikan kewanitaan - menaikkan seri wajah

Membuka keinginan seks - menyerlahkan keanggunan dan keayuan

Membantu keintiman suami isteri - memberi ketenangan zahir batin

Memberi keyakinan diri serta senang didampingi Dan berkomunikasi - megawal kemarahan serta menstabilkan hormon.

Menghilangkan perasaan gugup,murung serta mudah terkejut - memulihkan tenaga semulajad,menceriakan hidup- kesan dari wajah yang berseri

Memberi kesegaran berfikir serta menguatkan daya ingatan - mengatasi tekanan perasaan.

Memberi kesegaran akibat keletihan dan kelesuan - menambahkan ketenangan serta merehatkan fikiran

Memulihkan tenaga semulajadi - mendinding diri dari gangguan makluk halus.

MASAK STIM ALA 5 STAR



• 1 ekor ikan siakap (ikan merah/kerapu atau ikan bawal putih pun ok)
• 1/2 camca teh garam
• 1/2 camca teh tepung jagung
• 1/2 camca teh lada sulah
• 3 camca besar jus limau kasturi*
• 1 1/2 camca besar minyak masak*
• 1 1/2 camca teh gula*
• 1/2 camca teh garam*
• 5 - 10 biji cili padi, dihiris*
• 2 batang serai, dihiris halus*
• 1 1/2 tomato dadu,kuntum bunga kantan, dihiris*
• 1 helai daun limau purut, dihiris halus*
• 1/2 inci halia muda. dihiris halus*
• 2 ulas bawang putih, dihiris halus*
• 1/2 camca teh tepung jagung*
• 1/2 camca teh serbuk pati ikan bilis atau 1/2 kiub pati ikan bilis maggi*.
Cara-cara
1. Ikan dicuci bersih dan lumurkan dgn garam, tepung jagung dan serbuk lada sulah. Ketepikan sementara membuat sosnya.
2. Dalam satu bekas satukan kesemua bahan sos (yang bertanda '*") hingga sebati. Ketepikan.
3. Panaskan kukusan dan sediakan bekas tahan panas. Letak ikan tadi ke dalam bekas tahan panas dan tuangkan sosnya rata termasuk bahagian dalam belahan perutnya. Kukus kurang lebih 10 minit bergantung pada saiz ikan atau apa bila daging ikan bertukar menjadi putih. Siap untuk dihidangkan dgn nasi hangat.
4. Selok-eloknya dimakan segera selepas proses mengukus.